Billig psykolog

Om Majken Louise

Kære du

Jeg hedder Majken Louise, og jeg er 33 år. Jeg arbejder som psykoterapeut imens jeg tager den sidste del af uddannelsen. 

Før jeg startede min egen lille hjertebiks her, arbejdede jeg som socialpædagog i en kriminalitetsforebyggende foranstaltning i Socialforvaltningen. Her arbejdede jeg med samtaleterapi, familiebehandling og rådgivning. Og før dét, arbejde jeg med anbragte unge og deres familier.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og jeg har i mange år interesseret mig for menneskelig udvikling. De seneste 5 år er det blevet mit helt store drive, at hjælpe mennesker, som synes livet ind imellem kan være svært, gennem samtaleterapi. Og derfor besluttede jeg i 2017, at jeg ville uddanne mig indenfor feltet. Først ville jeg bare være dygtigere til mit job i kommunen, men da jeg så hvor stor en forskel jeg kan gøre for mennesker, som har et selvoplevet problem og som virkelig ønsker forandring i deres tilværelse, begyndte jeg at blive passioneret omkring samtaleterapi i selvstændigt regi. En hjertemission blev født – Jeg vil hjælpe DIG til at mærke din egen integritet, din egen sandhed og hjælpe dig med at leve i overensstemmelse med dét, der er vigtigt for DIG.

Undervejs i min uddannelse som psykoterapeut, har jeg specialiseret mig indenfor voksne børn af alkoholikere, voksne med en svær opvækst og voksne med svære relationer i livet. Herunder emner som alkoholmisbrug, barndomstraumer, omsorgssvigt, forældre med psykiske lidelser og ikke mindst ‘indre barn’. 

Som psykoterapeut er man igennem en hel del egenterapi – det betyder, at jeg har prøvet at sidde i den anden stol og selv drøfte svære emner fra mit eget liv. 

I samtalerne ønsker jeg at du skal føle dig mødt menneske til menneske – hjerte til hjerte. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og komfortabel, når livets veje skal udfoldes og hårdknuder løsnes.

Jeg har arbejdet massivt med min egen fortælling og opvækst. Derfor har jeg indgående kendskab til de svære situationer og relationer man finder sig selv i – og jeg ved hvor komplekst og rodet og forvirrende det kan lyde inde i dit hovede. 

Hos mig er alt velkomment; det svære, det lette, det skæve, det skamfulde, det pinlige, det muntre, dét der stikker udenfor normen, det du ikke tør sige højt, tårerne, humoren og eftertænksomheden.

Og du må være her med hele dig!

Kærligst fra Majken

Psykoterapeut Majken Louise

Erfaring

2019- Selvstændig psykoterapeut

2014-2019 Socialpædagog i Kriminalpræventiv foranstaltning i Københavns Kommune

2013-2014 Socialpædagog på Ungdomspension for anbragte unge i Frederiksberg Kommune

Uddannelse

2020-2021 Narrativ Psykoterapeut, DISPUK

2017-2019 Narrativ Samtaleterapeut, DISPUK

2010-2014 Pædagog (bachelor)

Kurser

2018 Misbrug, Sassan Jamali og Kristian Holte Kofod, U-Turn

2018 Traumer, Michael Ulrich og Sarah V. Christensen, PsykologHuset for Børn og Unge

2016 Håndtering af konfliktfyldte skilsmissefamilier, Psykolog Rikke Cecilie Toft Dejour og Søren Marcussen, Center for Familie Udvikling

2016 Mentalisering i et poststrukturalistisk lys, psykolog Anne Saxtorph, Narrative perspektiver

2015 Dialog mod vold, Psykolog Morten Kragh fra Dialog mod vold

2015 Lær at håndtere konfliktfyldte samtaler og møder i samarbejdet med borgere, Ida Gamborg Nielsen og Trille Frodelund Lykke, New Stories

2015 Signs of Safety & Den Løsningsfokuserede Metode, Københavns Kommunes faglige udviklingsenhed

60 15 20 51

Valby Tingsted 7

2500 Valby

@dinvejminvej

Skriv en mail