Billig psykolog

Kunderne siger...

Terapi for voksne børn af alkoholikere, voksne børn med svære opvækstvilkår

Marie Louise, efter 2 samtaler

Jeg er netop kommet hjem efter min anden session hos Majken. Jeg er dybt taknemmelig for at min vej har krydset hendes! Mage til dygtig og kompetent psykoterapeut skal man lede længe efter! Majken er empatisk, nærværende og fabelagtig til at finde ind til kernen af hvad mine udfordringer er, og sætte fingeren spot on der hvor det trykker. Hun har et kæmpe overblik samtidig med at hun er helt tilstede hvor jeg er! En anden fantastisk ting er hendes måde at inddrage teori i terapien, så jeg både mærker det i min krop, men også forstår hvad det er der er på spil. Den kombination er guld værd for mig! Og så er der det helt særlige for Majken, at hun formår at samle essensen af vores samtale i ord/sætninger, som hun skriver på en stor post-it plakat undervejs. Dét har jeg aldrig prøvet før i terapi - men det er mega godt! Særligt for mig der er meget visuel. Det hele bliver mere synligt og håndgribeligt, når det står sort på hvidt foran mig. Og hun mister på intet tidspunkt sit nærvær - vildt hvordan hun mestrer det! Når sessionen er færdig får man lov til at ta et billede af det. Det er vanvittigt brugbart til den videre proces indtil man kommer næste gang. Jeg er voksent barn af to alkoholikere, og netop det er Majkens speciale det med at vokse op med alkoholmisbrug tæt inde på livet. Og jeg må bare sige, at det med at sidde overfor et menneske der har oplevet det samme som en selv er vanvittigt givende! Jeg mærker så tydeligt, at hun på den mest professionelle måde spejler sig i mine udfordringer og har specialiseret sig i det på smukkeste vis. Jeg føler mig så set og mødt hos Majken - virkelig! Jeg vil anbefale Majken til enhver på min vej - hun er guld værd!

Samtaleterapi for mælkebøttebørn og mønsterbrydere

Helena, efter 3 samtaler

Jeg efter hver af de tre samtaler følt mig som en nærmest fysisk lettere person, fordi det har været rart at få nogle af de følelser jeg går med læsset af mine skuldre. Det har været en rigtig, rigtig rar følelse, og jeg har følt mig meget afslappet og fri på en måde. Fri fra bekymringerne, skammen og sorgen. Det har føltes trygt og fortroligt. Jeg har følt mig meget forstået, og det har hjulpet mig meget til at føle mig tryg og derfor har det føltes ret naturligt at åbne op. Desuden har jeg følt mig tilrette i situationen, hvis jeg har grædt og ikke følt mig pinlig, og det har været fordi jeg har følt en tillid og nærvær, som jeg har følt mig tilrette i. Jeg synes du har virket som en meget varm person, og det har hjulpet mig til at føle mig tilrette, og derfor har jeg også følt, at kemien var god!

Kvinde med kaffe og bare tæer

Heidi, efter 2 samtaler

Er så glad over det, at jeg er sikker på at jeg vil fortsætte. Det giver ro i maven at vide, at der er nogen der hører én og forstår én. Troede aldrig det ville virke så hurtigt!

Havde du bare vidst, hvor meget du har hjulpet mig. Du har virkelig hjulpet mig med at finde min vej! Så det kan ikke blive bedre, synes jeg selv.

Eva, efter 3 samtaler

Jeg føler mig set og rummet af Majken. På den allermest kærlige og omsorgsfulde måde, sætter hun et spejl op for mig på det vi taler om. Hun er skarp og jeg har fået aha-oplevelser, som har ændret mit syn på det jeg går i terapi med.

Samtaleterapi Psykoterapeut Amager

Julia, efter 3 samtaler

Majken er en fantastisk samtalepartner og hendes ro, tillidsvækkende væsen og måde at være nærværende og stille spørgsmål på, har været en stor gave for mig. Det har været let og spændende at undersøge de dybere lag i de forskellige temaer. Majken er super dygtig og jeg kan kun anbefale et forløb hos hende uanset temaet. Der er meget guld at hente, og selvom det kan være en rejse der starter i tvivl og uklarhed, så har det hver gang vist sig, at der kommer mange konkrete, praktiske løsninger og nye muligheder frem. Majken er rigtig god til at bringe ens fokus fra mørke til lys!

Varm kakao Vamset jakke kvinde

Anna, efter flere samtaler

Udover at skabe et trygt rum med sin tilstedeværelse, så giver hun også noget af sig selv og det hun selv har stået i, hvilket for mig har været af stor værdi og givet mig en oplevelse af ikke at stå alene. Når vi har startet samtalerne har mine tanker været rodet og i mange forskellige retninger, uden at jeg selv kunne se en sammenhæng eller retning eller tema i mit eget rod. Majken har stillet spørgsmål med nysgerrighed og ro, som som har været med til at skabe ro i mit hovede og min krop. Jeg giver Majken mine varmeste anbefalinger.

psykoterapi amager kbh

Lise, efter 3 samtaler

Det har taget mig 3 år at søge hjælp, og hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg meget lave forventninger til samtalerne. Måske det er en skade fra barndommen, for hvordan skulle det hjælpe mig at snakke med en fremmed? Men alligevel fangede Majken noget i mig igennem sine posts på Instagram, som om hun havde en eller anden forståelse for mit rodede hoved. Da jeg endelig mødte op til samtale med Majken, mødte jeg en enormt empatisk person med nok indsigt i min situation til at skabe tryghed på få sessioner. På vores, indtil videre, 3 sessioner, har Majken givet mig et overblik over hvor stor en byrde jeg bærer på, hvilket i sig selv har gjort det lettere. Især på grund af den tavle hun har brugt, den er rigtig god (for mig) til at skabe lidt ro i mit hovede. Især én bemærkning, som hun fik mig til at udtrykke, har hjulpet mig; "Det har taget 27 år at skabe rodet i mit hovede, så måske det er okay at det er svært". Især den sidste session vi har haft, har givet mig en anden ro i min hverdag. Jo, jeg får stadig nogle angstlignende anfald og kan tvivle på mig selv, men i det store hele oplever jeg mig selv som værende mere tilpas i mig selv og mit eget selskab. Måske fordi jeg har et håb om at det faktisk kan blive bedre, Jeg er enormt nysgerrig på at se hvor vores fremtidige samtaler bærer henad, og jeg kan mærke at når jeg har haft samtaler med Majken så går der længere imellem mine angstanfald. Jeg kunne godt bruge hjælp til at strukturere samtalerne mere. Men det har Majken også hjulpet mig med efter jeg bad om det.

+45 60 15 20 51

Valby Tingsted 7

2500 Valby

@dinvejminvej

Skriv en mail